over ons

Ons bedrijf

Internetbureau FIRST LINK is in 2005 van start gegaan met het ontwerpen van websites en de verkoop van beveiligingssoftware. Wij zijn reseller van AVG Antivirus en Malwarebytes. Hoewel 100% beveiliging niet bestaat, kunnen we u wel helpen om het "ze" niet te makkelijk te maken".

Door de snelle technologische ontwikkelingen, internetmisdaad en terrorisme dreigingen komt de online privacy steeds meer in gevaar. Ook laat u ongemerkt veel digitale voetstappen achter, die door veel partijen gevolgd worden. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Reden voor ons om meer aandacht te besteden aan Cyber awareness.

 

realtime threat maps

Overzicht real-time threat maps van verschillende beveiligingsbedrijven.

Fireeye Threat Map
Fireeye Threat Map
geeft u een mooi overzicht van de totale aanvallen vandaag met de volgende gegevens: Top 5 gerapporteerde industrie├źn en Top aanvaller per land
Fortiguard Threat Map
Fortiguard Threat Map
laat verschillende bedreigingen zien, zoals remote execution attacks, memory related attacks, remote location attacks, denial of service attacks (DoS), etc.
Bitdefender Threat Map
Bitdefender Threat Map
geeft een overzicht van aanvallen, infecties en spam weer. Minder geavanceerd dan Norse of Fireeye.
Check Point Threat Map
Check Point Threat Map
laat de gegevens van de aanvallen voor vandaag en gisteren zien. Ook is er een optie om de top doel- en bronlanden te bekijken.
Kaspersky Cyberthreat Map
Kaspersky Cyberthreat Map
toont verschillende aanvallen: On-Scanner access, On Demand Scanner, Web Anti-virus, Mail Anti-virus, Intrusion Detection, Vulnerability Scan, Kaspersky Anti-spam, Botnet Activity
Arbor networks digital attack map
Arbor networks digital attack map
toont de dagelijkse wereldwijde DDoS-aanvallen. U kunt de kaart filteren met meerdere opties.
Lookingglass Threat Map
Lookingglass Threat Map
laat wereldwijde real-time botnet-infecties zien. Via de knop 'Filter' kunt u diverse instellingen aanpassen.
Malwarebytes Remediation Map
Malwarebytes Remediation Map
De cijfers aan de rechterkant laten zien hoeveel malware en adware gemist worden door de getoonde antivirusprogramma's (maar wel gevangen door Malwarebytes).
 
 
 

 

cyber awareness

Veilig Internetbankieren

Campagne Banken

Dit is het belangrijkste gezamenlijke platform dat de banken in Nederland gebruiken om hun klanten voor te lichten op het gebied van fraude en veiligheid en de manier waarop zij daaraan een bijdrage kunnen leveren.

Ga naar ... →

Alert Online

Campagne overheid

Iedereen loopt risico om gehackt te worden. Door een valse e-mail, een foute software-update of een nepwebsite. Wij willen Nederland online veiliger maken, maar cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.

Ga naar ... →

Threadstone

cyber security bedrijf

ThreadStone biedt uw onderneming maximale veiligheidscontrole over systemen en apparaten die gekoppeld zijn aan internet. Met onze ThreadScan: een volledig geautomatiseerde scan. Deze is speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Ga naar ... →
Security.nl
NU.nl internet
Bits of Freedom
Infosecurity Magazine
Authoriteit Persoonsgegevens
Veilig internetten
Autoriteit Consument & Markt Spamklacht

 

contactgegevens
 • Adres
  Derkswater 15,
  2497XX 's Gravenhage.
 • Telefoon
  0612198546
 • Kamer van Koophandel
  22.05.66.45